Skip to content
Főoldal arrow Termékek arrow Futópad
 
Futópad
Horizon Adventure 1 plus futópad
Adventure 1 plus futópadA Horizon Fitness Adventure 1 plus futópad 2 év garanciával, tulajdonképpen a korábbi Adventure 3 futópad kisebb változata és az Adventure plus sorozat belépő modellje.. A két futópad közt apró eltérések felfedezhetőek, de alapjaiban ugyanarról a modellről beszélünk! Az Adventure 1 futópadban is megtalálhatóak a "My Keys" gombok, melyek segítségével saját magunk rendelhetünk hozzá adatokat ezekhez a gombokhoz...
 
Horizon Adventure 3 plus futópad
Adventure 3 plus futópadA Horizon Fitness Adventure 3 plus futópad 2 év garanciával, tulajdonképpen a korábbi Adventure 4 futópad "friss" változata és az Adventure plus sorozat középső modellje. A két futópad közt apró eltérések felfedezhetőek, de alapjaiban ugyanarról a modellről beszélünk! Az Adventure 3 plus futópadon találhatunk sebesség és dőlésszög gyorsválasztó gombokat, melyek segítségével, azonnal a kívánt sebességre, vagy dőlésszögre tudjuk állítani a padunkat.
 
Horizon Adventure 5 plus futópad
Adventure 5 plus futópadA Horizon Fitness Adventure 5 plus futópad 2 év garanciával, tulajdonképpen a korábbi Adventure 5 futópad frissített változata és az Adventure plus sorozat csúcs modellje. A két futópad közt apró eltérések felfedezhetőek, de alapjaiban ugyanarról a modellről beszélünk! Az Adventure 5 plus futópadon találhatunk sebesség és dőlésszög gyorsválasztó gombokat, melyek segítségével, azonnal a kívánt sebességre, vagy dőlésszögre tudjuk állítani a padunkat.
 
Paragon 4 futópad
ImageHorizon Fitness Paragon 4 futógép egy világhírű Amerikai neves gyártó terméke, mely 2 év általános garanciával kapható. Sebességét 18km/h -ig tudjuk állítani amihez csatlakozik még a 12%-os dőlésszög is. Konzolját már több nyelven is használhatja, így még felhasználó barátabb a pad. A futópad fizikai tulajdonságai is rendkívüliek, hiszen 142 x 50 cm nagy futófelülettel rendelkezik.
 
Paragon 5 futópad
ImageHorizon Fitness Paragon 5 futógép egy világhírű Amerikai neves gyártó terméke, mely 2 év általános garanciával kapható. Sebességét 20km/h -ig tudjuk állítani amihez csatlakozik még a 12%-os dőlésszög is. Konzolját már több nyelven is használhatja, így még felhasználó barátabb a pad. A futópad fizikai tulajdonságai is rendkívüliek, hiszen 142 x 50 cm nagy futófelülettel rendelkezik.
 
Paragon 6 futópad
ImageHorizon Fitness Paragon 6 futógép egy világhírű Amerikai neves gyártó terméke, mely 2 év általános garanciával kapható. Sebességét 20km/h -ig tudjuk állítani amihez csatlakozik még a 15%-os dőlésszög is. Konzolját már több nyelven is használhatja, így még felhasználó barátabb a pad. A futópad fizikai tulajdonságai is rendkívüliek, hiszen 154 x 50 cm nagy futófelülettel rendelkezik.
 
Horizon Diamant Rojo T5 futópad
Diamant Rojo T5 futópadHorizon Diamante Rojo T5 futópad 2 év garancia! a Horizon futópadok új modellje. Nagy teherbírással 2,5LE-s motorral 147x51cm-es futófelülettel várja a futni vágyakat! 160kg-os teherbírás! 10 edzésprogramot tápláltak bele, ebből 1 pulzus alapján szabályzott program...
 
Horizon Fitness Elite T3000 futópad
Horizon Elite T3000 futópadA Horizon Fitness Elite T3000 futópad 2 év garanciával - egy teljesen új széria bevezető modellje. Az új 2011-es Elite széria tagjai a T3000, T4000, T5000 és T608 futópad. Mindegyik modell hű az Elite kategóriához és joggal mondhatjuk rájuk, hogy erős közép és felső kategóriás futópadok. Már az Elite T3000 futópadnál is látszik a komoly technikai tudás és háttér ami abszolult meggyőző lehet bárki számára.
 
Horizon Fitness Elite T4000 futópad
Horizon Elite T4000 futópadA Horizon Fitness Elite T4000 futópad 2 év garancia - egy teljesen új széria közép modellje. Az új 2011-es Elite széria tagjai a T3000, T4000, T5000 és T608 futópad. Mindegyik modell hű az Elite kategóriához és joggal mondhatjuk rájuk, hogy erős közép és felső kategóriás futópadok. Már az Elite T4000 futópadnál is látszik a komoly technikai tudás és háttér ami abszolult meggyőző lehet bárki számára
 
Elite T5000 futópad
ImageHorizon Elite T5000 futópad 2 év garancia! a Horizon Elite futópadok új modellje. Nagy teherbírással 2,75LE-s motorral 157x50cm-es futófelülettel várja a futni vágyakat! 180kg-os teherbírás! 15 edzésprogramot tápláltak bele, kompatibilis a Passport rendszerrel...
 

Hírlevél feliratkozás

:
:
 
 

Online felhasználók